Logare

Regulament

 

1) Esti responsabil pentru bunastarea contului tau.

a) in momentul in care ti-ai facut cont, esti de acord cu regulamentul jocului. Incalcarea acestuia poate avea consecinte nedorite.

b) dezvaluirea parolei contului, este interzisa. Orice problema aparuta ca urmare a acestui fapt, te va face responsabil. Membrii brigazii nu te vor ajuta la rezolvarea respectivei probleme.

c) daca se constata ca din cauza unui/unor membru/membrii ai brigazii ti-a fost afectat jocul, acestia isi vor oferi suportul pentru rezolvarea problemei.

d) orice alta problema aparuta din cauze proprii, te va face responsabil. Membrii brigazii nu sunt obligati sa-si ofere suportul pentru a-ti indrepta respectiva problema.

e) un singur cont este permis pe aceeasi adresa IP (limita de 1 jucator/IP activa). In cazul in care un jucator foloseste IP dinamic sau IP-ul altui cont (jucatorul a intrat pe un calculator, respectiv o adresa IP de pe care s-a creat deja un cont pe LegeaMafiotilor), in momentul depistarii conturilor duble/multiple, va duce la sanctionarea inculpatului/inculpatilor prin  banarea conturilor sau in functie de caz banarea ultimului/ultimelor cont/conturi creat/create si resetarea totala a contului principal (primul creat)

(mai pe scurt, nu va folositi datele de logare pe un alt calculator de pe care s-a creat deja un cont pe LegeaMafiotilor, ducand la banarea conturilor ambilor jucatori (daca jucatorii vor sa revina, conturile vor fi sterse, acestia vor incepe jocul pornind de la crearea conturilor); nu folositi avantajul de IP dinamic pentru a va oferi avantaje in joc, incalcarea acestei reguli ducand la resetarea totala a contului prim creat si banarea celorlalte conturi folosite)

f) avand limita de 1 jucator/IP, singura posibilitatea de a putea juca impreuna cu un alt membru al familiei, este aceea de a trimite un mesaj owner-ului pentru a activa o exceptie pentru respectivul IP.

2) Nu folosi programe care interactioneaza cu jocul, pentru a-ti oferi un avantaj in joc.

a) folosirea acestor programe este interzisa. (ban permanent)

b) in cazul in care programul respectiv iti afecteaza jocul, esti singurul responsabil. (Vezi art.1).

3) Reclamele sunt interzise.

a) nu incurajam reclamele (pe chat, pe propriul profil, prin mesaje sau chiar prin numele jucatorului) care fac referire la un alt joc din aceeasi categorie, mafiacreator. (resetare totala si ban permanent sau stergerea contului in cazul reclamei prin nume)

b) nu acceptam a ni se face reclama pe alte jocuri din aceeasi categorie, mafiacreator. (ban permanent)

c) orice alta reclama, de orice fel si tip, pe chat, pe propriul profil, prin mesaje sau chiar prin numele jucatorului este interzisa. (resetare totala si ban permanent sau stergerea contului in cazul reclamei prin nume)

4) Minciuna, cersetoria, jignirea, vulgaritatea sunt interzise.

a) orice jucator care influenteaza negativ demersul unei anchete, va fi penalizat. (ban in functie de gravitatea faptelor)

b) folosirea unui vocabular rasist este interzis. (ban permanent)

c) cersetoria de orice natura este interzisa. (ban comunicare)

d) nu folositi cuvinte/semne jignitoare sau vulgare pe chat, prin mesaje, pe forum sau prin numele jucatorului. Unele persoane nu sunt nevoite sa va admire respectivele cuvinte, semne. (ban in functie de gravitatea faptelor)

 

5) Membrii brigazii.

a) membrii brigazii sunt obligati sa explice jucatorilor motivul/motivele faptei/faptelor sale. Orice membru al brigazii care incalca aceasta regula duce la excluderea din brigada.

b) membrii brigazii nu au obligatia de a se conforma art.5) pct.a), daca inculpatul are o personalitate irascibila.

c) in cazul unei banari, membrii brigazii trebuie sa specifice motivul facand referire la regulament (exemplu: Incalcare regulament - art.3 pct.a - pentru o banare al carui motiv este reclama a altor jocuri din aceeasi categorie MafiaCreator). In cazul in care un membru nu se conformeaza acestei reguli,  va fi exclus din brigada).

Motivul acestei reguli este de a face jucatorul sa consulte regulamentul pentru a observa motivul banarii, implicit de a citi regulamentul.

d) atacarea deciziei unui membru al brigazii se va face catre un alt membru al brigazii, folosind ierarhia.

e) plangerile aduse unui membru al brigazii se vor face trimitand un mesaj owner-ului.

f) orice jucator poate ajunge membru al brigazii, daca respectivul merita acest lucru; moment in care va primi un mesaj in care ii vom cere acordul de a face acest pas.

g) nu trimiteti cereri prin care doriti sa deveniti membrii ai brigazii. (ban comunicare). Art.5) pct.f) spune clar modalitatea prin care puteti deveni membru.

h) Functiile brigazii:

- owner - cu drept de joc dar fara drept de castig.

- administrator - membru cu drepturi depline (persoana care poate vorbi in numele owner-ului) - cu drept de joc dar fara drept de castig.

- moderator - membru cu drepturi limitate la moderare (persoana care mentine buna functionre a joului) - cu drept de joc dar fara drept de castig.

- supraveghetor - membru cu drepuri minime pentru mentinerea bunei functionalitati a jocului (cu drept doar de banare) - cu drept de joc si cu drept de castig.

- proba - jucator in probe pentru avansarea in brigada (cu drept doar de banare) - cu drept de joc si cu drept de castig.

i) Membrii brigazii cu drept de editare, mai exact owner, administrator, moderator, nu au dreptul de a oferi jucatorilor credite, bani, munitie, "teleportari" sau informatii pentru a-i avantaja. Orice membru al brigazii care incalca aceasta regula duce la excluderea din brigada. 

 

6) Preturi admise.

a) Preturile sunt fixe:

Prostituata - 15.000 RON

Credit - 250.000 RON

Blackjack, Ruleta, Spital, Ghiceste numarul, Curse de cai  - 500.000.000 RON

Fabrica munitie, Inchisoare - 750.000.000 RON

Presedintie - 1.000.000.000 RON

b) Nerespectarea preturilor specificate poate duce in functie de situatie la: avertisment (inversarea schimbului), confiscarea bunurilor,  resetarea sau banarea contului.

 

7) Gameplay.

a) Familia: Nu puteti ceda o familie unui jucator, care nu a ajuns la rangul minim la care familia poate fi creata. Acest lucru va duce la stergerea familiei a posesorului (jucatorul care nu are rangul necesar).

Observatie: Daca jucatorul aflat la conducerea unei familii, este omorat, iar un alt membru(care nu are rangul necesar intemeierii unei familii) ii ia locul la conducere, in scurt timp dupa "inviere" va trebui sa revina si sa preia conducerea. In caz contrar, se va aplica regulamentul art.7 pct.a.

b) Concurs: Nu cereti raspunsul concursurilor care se trimit prin mesaj. Daca un jucator este depistat ca a savarsit acest lucru, ambii jucatorii vor fi eliminati din concurs.

c) Editari: Jucatorii morti sau inactivi nu vor fi editati sau vor primi donatii in masa, pentru furturi excesive, exceptand anumite evenimente/concursuri. Jocul are un nivel de dificultate mediu-dificila, deci usurarea jocului prin editari nu este compatibila.

d) Jucatorii inactivi/activi: Orice jucator inactiv care ajuta un jucator activ pentru obtinerea unor avantaje in joc, va fi banat permanent. Jucatorul activ va primi in functie de gravitatea faptelor: avertisment(inversarea bunurilor), confiscarea bunurilor, resetarea sau chiar banarea contului. Orice jucator activ care ajuta tot un jucator activ (schimburile nefiind reciproce), pentru ca acesta sa obtina anumite avantaje in joc, ambele conturi vor primi in functie de gravitatea faptelor: avertisment(inversarea bunurilor), confiscarea bunurilor, resetarea sau chiar banarea contulurilor.


 

8) Regulament.

a) regulamentul poate fi schimbat in orice moment, cititi-l cu regularitate.

 

 
© Legeamafiotilor.eu Toate drepturile rezervate